Der er ikke nogen tvivl om, at man som løber kan gøre rigtig meget for at blive endnu bedre til at løbe. Der er ikke noget, der bliver til ved tilfældigheder, og man skal naturligvis sørge for at lægge et rigtig godt løbeprogram. Men dette er ikke altid nok. Skal man være rigtig god til at løbe, så kan det være fordelagtigt at dyrke yoga ved siden af. Det er noget, flere og flere løbere er begyndt på, og det har også vist sig at give meget bedre resultater. Kroppen bliver nemlig langt mere smidig, og det er på den måde også nemmere at undgå skader. Det betyder ikke noget, om man har dyrket yoga før eller ej – så længe man blot er interesseret i at lære det.

Optimer træningen

Så snart man begynder at løbe efter at have dyrket yoga, så vil man meget hurtigt kunne mærke, at det føles som om, at det hele er blevet meget nemmere. Det gælder i den forbindelse også om at optimere træningen, så man bliver en endnu bedre løber. Det kan man gøre på rigtig mange måder. Man kan blandt andet lægge intervaller ind i træningen, og man kan vælge at løbe både korte og lange intervaller. Man kan også begynde at løbe længere, og jo mere smidig, man er, jo nemmere bliver det at bevæge sig.

Løb gør mennesker glade, og man skal passe sin træning for at komme op og løbe de lange distancer. I starten bør man ikke gå efter at løbe mere end 5 km, men med tiden kan man sagtens komme op og løbe de lange distancer. De fleste løbere drømmer om at løbe marathon, og det er helt bestemt et mål, der er opnåeligt inden for en overskuelig fremtid. Og så skal man ellers bare huske at fejre de små sejre på vejen derhen.