Marselisløbet

Løb for livet

Generelt

Oplev underholdning i din hånd med C More

Med C More kan du nemt og bekvemt få adgang til et bredt udvalg af populære tv-serier og film. Uanset om du er til spændende dramaer, actionfyldte blockbustere eller sjove komedier, så finder du alt dette og meget mere på C More. Streamingtjenesten giver dig mulighed for at se dine yndlingsindhold, når og hvor du har lyst – bare med et par tryk på din smartphone, tablet eller computer. Så du kan nyde underholdningen, lige når det passer dig bedst.

Fleksibel streaming på farten

Med C More-appen kan du streame dine yndlingsprogrammer, film og serier, uanset hvor du befinder dig. Appen er nem at bruge og giver dig mulighed for at se indhold på farten, så du aldrig går glip af dine foretrukne programmer. Læs om den populære C More app og oplev den ultimative streaming-oplevelse, hvor du har underholdningen lige ved hånden.

Eksklusive live-begivenheder på dine præmisser

Med C More kan du opleve spændende live-begivenheder direkte på din smartphone eller tablet. Uanset hvor du befinder dig, kan du følge med i de mest populære sportsbegivenheder, koncerter og andre eksklusivt indhold. Streamingtjenesten giver dig fleksibilitet og kontrol over, hvornår og hvor du vil se dine yndlingsindhold. Oplev underholdning på dine egne præmisser, når og hvor det passer dig bedst.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Med C More kan du få personlige anbefalinger baseret på dine seerpreferencer. Tjenesten analyserer dine tidligere valg og foreslår nye film, serier og programmer, som sandsynligvis vil falde i din smag. Uanset om du foretrækker action, drama, komedie eller dokumentarer, vil C More hjælpe dig med at finde indhold, der passer perfekt til dine interesser. Tjenesten giver dig også mulighed for at give feedback på anbefalingerne, så systemet kan lære dine præferencer endnu bedre at kende over tid.

Intuitivt design for sømløs navigation

C Mores intuitive brugerflade gør det nemt at navigere og finde det indhold, du ønsker at se. Appen har en overskuelig struktur, der giver dig hurtig adgang til de seneste film, serier og live-tv. Med en simpel og logisk menustruktur kan du let bladre gennem kategorier som nyeste, populære og anbefalede titler. Desuden er søgefunktionen intuitiv og effektiv, så du hurtigt kan finde frem til det specifikke indhold, du er på udkig efter.

Offline-visning for uafbrudt underholdning

Med C More kan du nemt downloade dine yndlingsprogrammer og film til din enhed, så du kan se dem offline når som helst. Denne offline-visning giver dig mulighed for at nyde uafbrudt underholdning, selv når du er på farten uden adgang til internettet. Bare hent dine ønskede indhold, og du kan streame eller se det, når du har tid. Funktionen er perfekt til rejser, pendling eller andre situationer hvor du ikke har en stabil internetforbindelse. Offline-visning sikrer, at du altid har underholdning lige ved hånden.

Familiedeling for delt abonnement

Med C More kan du nemt dele dit abonnement med din familie. Op til fire brugere kan tilknyttes samme abonnement, så I alle kan nyde indholdet på jeres egne enheder. Det giver mulighed for, at flere i husstanden kan se forskellige programmer samtidig. Delingen er nem at opsætte i appen eller på hjemmesiden, og I kan hurtigt komme i gang med at se jeres yndlingsprogrammer sammen.

Brugervenlighed på tværs af enheder

C More-appen er designet til at være brugervenlig på tværs af enheder, så du kan nyde dine yndlingsindhold uanset om du bruger din smartphone, tablet eller computer. Appen har en intuitiv og overskuelig grænseflade, der gør det nemt at navigere og finde det, du leder efter. Uanset om du er til live-sport, film, serier eller dokumentarer, kan du streame indholdet direkte i appen på den enhed, der passer bedst til dig i øjeblikket. C More gør det nemt at holde styr på dine seeroplysninger og fortsætte, hvor du slap, uanset hvilken enhed du bruger.

Opdaterede nyheder og aktuelle titler

Med C More har du altid adgang til de nyeste nyheder og aktuelle titler direkte på din smartphone eller tablet. Uanset om du er til spændende krimiserier, storslåede sportskampe eller underholdende realityprogrammer, finder du et bredt udvalg af indhold, der løbende bliver opdateret. Så du kan holde dig ajour med de seneste begivenheder og aldrig gå glip af noget, uanset hvor du befinder dig.

Konkurrencedygtige priser for premium-indhold

Med C More får du adgang til et omfattende bibliotek af premium-indhold til konkurrencedygtige priser. Uanset om du er til film, serier, sport eller dokumentarer, kan du finde noget, der passer til dine interesser. Tjenesten tilbyder forskellige abonnementsmodeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dit behov og budget. Oplev førsteklasses underholdning i din hånd, når og hvor du har lyst, til en pris, der er til at betale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.