Marselisløbet

Løb for livet

Generelt

Sådan får du adgang til DR TV’s streamingtjeneste

For at få adgang til DR TV’s streamingtjeneste skal du oprette en konto på dr.dk. Gå til dr.dk og klik på ‘Log ind’ i øverste højre hjørne. Vælg derefter ‘Opret konto’. Udfyld de nødvendige oplysninger som dit navn, e-mailadresse og adgangskode. Når din konto er oprettet, kan du logge ind og få adgang til DR TV’s indhold. Husk at bekræfte din e-mailadresse for at aktivere kontoen.

Brug din NemID til at logge ind

For at få adgang til DR TV’s streamingtjeneste skal du bruge din NemID. Når du klikker på linket få adgang til DR TV’s streamingtjeneste, bliver du bedt om at logge ind med din NemID. Når du har logget ind, får du adgang til alt indholdet på DR TV.

Vælg den ønskede streamingplan

Når du har oprettet en konto, skal du vælge den streamingplan, der passer bedst til dine behov. DR TV tilbyder to forskellige planer: en gratis plan med reklamer og en betalingsplan uden reklamer. Den gratis plan giver dig adgang til DR TV’s katalog, mens betalingsplanen også inkluderer muligheden for at se programmer i høj kvalitet og uden reklamer. Hvis du foretrækker flere streaming-tjenester, kan du også opdage spændende shows på Amazon Prime Video.

Tilføj betalingsoplysninger

Når du har oprettet din konto hos DR TV, skal du tilføje dine betalingsoplysninger for at få adgang til deres streamingtjeneste. Dette kan du gøre ved at klikke på ‘Betalingsoplysninger’ i menuen. Her skal du indtaste dine kortoplysninger, herunder kortnummer, udløbsdato og sikkerhedskode. Når du har udfyldt disse informationer, kan du bekræfte din betaling og få adgang til alt indholdet på DR TV.

Nyd ubegrænset adgang til DR TV’s indhold

Med DR TV’s streamingtjeneste får du ubegrænset adgang til et bredt udvalg af kvalitetsindhold. Fra populære tv-serier og dokumentarer til børneprogrammer og nyheder, kan du streame alt, hvad dit hjerte begærer, når det passer dig. Uanset om du er til spændende dramaer, sjove komedier eller informative programmer, har DR TV noget for enhver smag. Nyd dit yndlingsindhold i høj kvalitet og på dine egne præmisser – alt sammen inkluderet i dit DR-licens.

Se live-tv og programmer på farten

Med DR TV’s streamingtjeneste kan du se dine yndlingsprogrammer og live-tv, uanset hvor du befinder dig. Bare hent appen på din smartphone eller tablet, og du har adgang til hele DR’s indhold. Så kan du se dine yndlingsprogrammer, når det passer dig, uanset om du er på farten, på arbejde eller hjemme på sofaen. DR TV-appen giver dig mulighed for at streame indhold i høj kvalitet, så du kan nyde dine programmer, hvor du end er.

Opret en profil til hele familien

Når du opretter en profil til DR TV, kan du nemt tilføje profiler til andre medlemmer af din familie. Gå til ‘Indstillinger’ og vælg ‘Tilføj profil’. Her kan du angive navnet og alderen på de personer, der skal have adgang til tjenesten. På den måde kan hvert familiemedlem få sine egne anbefalinger og personlige indstillinger. Børneprofiler giver også mulighed for at begrænse adgangen til indhold, der ikke er egnet til børn. Så kan hele familien nyde DR TV’s brede udvalg af programmer, uden at skulle bekymre sig om, hvad de andre ser.

Tilpas dine anbefalinger og indstillinger

Når du har oprettet din konto og logget ind, kan du tilpasse dine anbefalinger og indstillinger, så du får den bedste oplevelse. Under ‘Indstillinger’ kan du vælge dine foretrukne genrer, sprog og kvalitetsindstillinger for streaming. Du kan også aktivere automatisk afspilning, så du sømløst kan fortsætte med at se dine yndlingsprogrammer. Desuden kan du oprette profiler til andre medlemmer af din husstand, så alle får anbefalinger, der passer til deres individuelle præferencer.

Få adgang til eksklusivt indhold

Med et abonnement på DR TV’s streamingtjeneste får du adgang til et væld af eksklusivt indhold, som ikke er tilgængeligt andre steder. Dette inkluderer eksklusive dokumentarer, originale serier og live-dækning af begivenheder, som kun kan ses på DR TV. Uanset om du er til drama, dokumentar eller sport, så har DR TV noget at byde på, der ikke kan findes andre steder. Så hvis du vil have adgang til det bedste og mest eksklusive indhold, er et abonnement på DR TV’s streamingtjeneste et must.

Sådan opdaterer du din betalingsmetode

Hvis du ønsker at opdatere din betalingsmetode, skal du først logge ind på din DR-konto på dr.dk. Gå derefter til siden ‘Mine abonnementer’ og klik på ‘Rediger betalingsoplysninger’. Her kan du indtaste dine nye kortoplysninger eller vælge en anden betalingsmetode, såsom MobilePay eller PayPal. Husk at gemme dine ændringer, så din nye betalingsmetode træder i kraft.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.